Realskolens Vision

Den professionelle skole
Realskolen tager i udgangspunkt i det hele barn. Det styrker elevens lyst til at lære mere, elevens mulighed for at lære på forskellige måder, elevens mulighed for at lære sammen med andre. Realskolens nøgleord for at drive skole er nysgerrighed, individuelle læringsstile og trivsel med tryghed for den enkelte.

Skole og fritid komplementeres i et forpligtende fællesskab.

Den fremtidssikrende skole
Realskolen fremsikrer dit barn ved at lægge vægt på viden, innovation, globalisering og kreativitet. Det gør vi ved at inddrage kommunikation, teamwork, IT og medier samt målfastsættelse og evaluering aktivt i undervisningen.

Den fleksible skole
Realskolen lægger stor vægt struktur og traditioner, men er bl.a. også nysgerrig og åben overfor didaktisk nytænkning i form af fleksible skoledage, skemaer og læringsrum.

Download vores brochure Vision 2021