Kommunikation med forældre

Tabulex er det elektroniske kommunikationssystem vi bruger i FO og Cafe`.

Der hænger skærme til ind – og udkrydsning. Børnene også kan vælge sig på aktiviteter og værksteder og se hvor deres venner er henne.

Forældrene bruger systemet til at skrive eks. hentetider, stamkort, tilladelser samt til -  og framelding til ferier.

Men Tabulex kan ikke stå alene! Det er derfor vigtigt at børnene siger goddag og farvel til en voksen, selvom de er krydset ind eller ud på tabulex, så vi lige har set det enkelte barn.

Sygemeldinger og daglige beskeder foregår via skolens intrasystem. Man kan skrive direkte til den enkelte ansatte og leder, hvis der er brug for det.

I hverdagen er der heldigvis mulighed for at vi kan mødes i den virkelige verden. Når I afleverer eller henter jeres børn, har vi mulighed for en snak om hverdagen. Nogle gange har vi travlt med vores pædagogiske aktiviteter, men der er altid mulighed for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan finde ro og tale med hinanden.

Vi har brug for jer som forældre. Vi har brug for jeres holdninger, oplevelser, viden og engagement, så vi sammen kan skabe de bedste forudsætninger for et dejligt børneliv på Realskolen.