Fritidsordningens aktiviteter

Fritidsordningen har til huse på Basen, Torvet og Hyggen. Her foregår mange spændende aktiviteter, både ude og inde. Vi tager udgangspunkt i børnegruppen og forsøger at tilrettelægge aktiviteterne, så alle børn bliver tilgodeset.

Vi benytter desuden også skolegården, skolens haller og teatersalen.

Hver uge lægges ugeplanen på forældreintra hvor i kan tale med jeres barn om hvilke aktiviteter de evt. kan deltage på i ugens løb - aktiviterne kan bl.a. omhandle KREA med alt hvad det indebærer af kreative aktiviteter, boldspil, løbehjul/skøjter i skolegården, fodbold på plænen ved badmintonhallen, mooncar, fri leg i pilehytterne eller bare en snak med en voksen.

Mandag gives der altid mulighed for at have sin IPAD fremme. Vi har naturligvis opsyn med børnene og det foregår i et klasselokale hvor vi hjælper dem med kun at spille alderssvarende spil.

Vi holder hyggeaftener for alle klassetrin, 2 gange om året. Hyggeaftenerne kan opdeles i pige – og drengeaftener og planlægges af klassernes primærpædagoger.

Hvert år har vi 4 faste temaer: 1 uge i efteråret med Rollespil, det store talentshow i det tidlige forår, den store fodboldturnering i maj og ikke mindst vores koloni i juni.