Forældrearbejdsdag

Vi afholder hvert år forældrearbejdsweekend forud for skolestart, hvor vi gør skolen klar til at byde børnene velkommen.
Denne weekend summer af grin, sjov og sved. I denne weekend samles forældre fra alle klassetrin og gør skolen pæn og imødekommende til første skoledag. Som en lille krølle på weekendens hårde arbejde, har der nu i nogle år, været den bonus, at den klasse der stillede med flest forældre til forældrearbejdsweekenden, vandt en klassefest betalt af skolen.
Selvom der arbejdes hårdt, er denne weekend også med til at skabe trivsel og venskaber mellem forældre på tværs af klassetrin - så det er en ren win-win weekend :-)

Invitationen med datoer vil blive udsendt før sommerferien, så alle har mulighed for at sætte kryds i kalenderen.