0. - 9. klasse

0. klasse
Realskolen har tre 0. klasser med 22 elever i hver. De "bor" i 1. fløj - tæt på fritidsordningen, skolegård og ikke mindst medarbejderlokalet.

Sandra Broe Larsen er klasselærer for a-klassen, Benedicte Keller er for b-klassen og Ane Karlsen er for c-klassen.

I undervisningen deltager også de to primærpædagoger fra fritidsordningen samt kommende dansk- og matematiklærere i 1. klasse. Der undervises også i musik ved en af Musikskolens lærere.

Indholdet i 0. klasse følger fælles mål ved Undervisningsministeriet. Dagen er delt op i forskellige aktiviteter ud fra et skema, der er grundstammen i ugens arbejde. Derudover er der aktiviteter, hvor undervisningen lægges uden for klasselokalet - det kan f.eks. være kulturelle aktiviteter og arrangementer, virksomhedsbesøg, træning i at færdes i trafikken, på ture i naturen mv.

1. - 9. klasse
Realskolen har fra 1.-2. klasse tre sporog 3. til 9. klasse en a- og en b-klasse. På det enkelte klassetrin undervises der i samme fag med samme antal lektioner. Alle klassetrin har dansk og matematik og idræt. Der lægges fra 1.- 9. klasse megen vægt på de praktisk-musiske fag samt idræt ved at supplere den daglige undervisning med andre aktiviteter:

Musik - Morgensang, musikdage og -café, luciaoptog, krybbespil samt skolekomedie og skoleband.
Billedkunst - Maskeoptog samt rekvisitter og kulisser til skolekomedie.
Håndarbejde/sløjd- Idrætsdage, motionsdag samt deltagelse i diverse skoleidrætsmæssige turneringer.
Drama - Optræden til morgensang, nissespil ved julemarked, krybbespil, komedie samt interessefag.
IT integreres i undervisningen i alle fag, hvor det er relevant.

Derudover undervises der i:
1. klassetrin - Billedkunst, musik, kristendom, natur, drama, engelsk.
2. klassetrin - Billedkunst, musik, kristendom, natur, drama, engelsk.
3. klassetrin - Billedkunst, musik, kristendom, engelsk, svømning, biologi, historie, geografi.
4. klassetrin - Billedkunst, musik, kristendom, engelsk, biologi, historie, geografi, masterclass.
5. klassetrin - Billedkunst, musik, kristendom, engelsk, biologi, historie, geografi, tysk, håndarbejde, sløjd, masterclass.
6. klassetrin - Musik, kristendom, engelsk, biologi, historie, geografi, tysk, håndarbejde, sløjd, fysik, periodefag, masterclass.
7. klassetrin - Biologi, historie, geografi, engelsk, tysk, fysik og interessefag.
8. klassetrin - Biologi, historie, geografi, engelsk, tysk, fysik, interessefag, samfundsfag.
9. klassetrin - Biologi, historie, geografi, engelsk, tysk, fysik, interessefag, samfundsfag.